Adverteren in Google Ads

Heb jij je eigen bedrijf met daarbij een website of een webshop? Dan is het belangrijk dat jouw website of webshop vindbaar is in Google en daarmee direct vindbaar is voor jouw doelgroep. 

Tegenwoordig wanneer mensen informatie nodig hebben of wanneer ze een product willen gaan aanschaffen gaan ze eerst informatie hierover op zoeken in een zoekmachine waarbij het meest Google wordt gebruikt. Wanneer jouw website daar niet in de eerste pagina’s verschijnt is de kans ook heel klein dat de bezoekers op jouw website terecht komen, maar hoe pak je dit nu aan? 

Vaak wordt dit uit handen gegeven, omdat dit best ingewikkeld is en er komt meer bij kijken dan alleen een goede website maken. Dit kan je laten doen door een online marketing bedrijf die hierin is gespecialiseerd. Een van de mogelijkheden is om te gaan adverteren in Google, dit is namelijk de meest efficiënte manier om online te adverteren. Google heeft daarnaast niet alleen een groot bereik in Nederland, maar ook in het buitenland. Dus mocht je ooit met je bedrijf buiten Nederland willen treden is Google een goede begin stap in adverteren. 

Het voordeel van Google Ads is dat je alleen betaalt wanneer mensen op de advertentie klikken dus ook direct naar je website zijn doorverwezen. De mensen die op je advertentie zullen klikken hebben daardoor ook hoogstwaarschijnlijk interesse in het product of dienst die je aanbiedt. Dit, omdat ze het zoekwoord hebben ingetypt waarop jouw advertentie zichtbaar is geworden. Nu is het belangrijk om hiervoor wel het juiste zoekwoord te gebruiken en dit wordt door middel van een zoekwoord onderzoek gedaan waardoor je het meeste resultaat behaald uit jouw advertentie. 

In het kort gezegd is Google Ads een goede manier om online adverteren in Google, waarmee je alleen betaalt wanneer bezoekers op je advertentie link klikken. Daarnaast is het wel van belang dat je de juiste zoekwoorden gebruikt om door de bezoekers gevonden te worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *