Alles over de Instagram stories!


Op Instagram worden normaal gesproken alleen de meest perfecte foto’s gepost. Na het maken van een foto vanuit de best mogelijke invalshoek wordt er nog een uur nagedacht of de foto wel mooi genoeg is voor op Instagram en als dat zo is wordt er nog even een mooi filtertje overheen gegoten. De minder perfecte foto’s schopten het niet tot een post op Instagram, tot Instagram met de functie Instagram Stories op de proppen kwam! Een groot succes zo blijkt. Maar wat is de bedoeling van deze functie?

Wat is een Instagram Story precies?

Instagram Stories zijn reeksen van foto’s of video’s die je kunt posten en na 24 uur automatisch weer verdwijnen. De naam Story komt dus van het feit dat je in principe je verhaal van elke dag kan laten zien. Je kunt mensen eigenlijk gewoon meenemen tijdens je dag. Deze Stories verschijnen dan bovenaan de tijdlijn en zijn dus makkelijk zichtbaar voor iedereen. Een andere interessante tool is dat je kunt zien wie jouw stories allemaal bekeken hebt! Altijd handig om te kunnen checken wie jouw stalkers zijn… 

Wat is gebruikelijk om te posten?

Instagram Stories zijn ideaal om foto’s te laten zien die normaal gesproken niet perfect genoeg zijn om te posten op je tijdlijn, maar die je eigenlijk toch wel wil delen met de rest van je volgers. Je post er bijvoorbeeld foto’s van als je ergens lekker aan het lunchen bent, of filmpjes als je op een festival of concert bent. Zo kunnen je volgers toch even meegenieten, maar staat het niet vereeuwigd op je tijdlijn en hoeft het je feed dus niet te schaden. 

Hoe zorg je ervoor dat mensen kijken?

Als je zo’n Story post, wil je natuurlijk ook wel dat mensen ernaar kijken. Een tip hiervoor is om deze regelmatig te updaten door nieuwe dingen toe te voegen. Zo kom je namelijk steeds weer vooraan te staan en ben je vaker in beeld. Wat je ook kan doen om makkelijk en snel meer views te genereren is door Instagram Views te kopen. Voor een relatief laag tarief kun je veel views kopen. Je hoeft dan geen gebruik te maken van dure advertenties die amper werken! Bij SocialParadise kun je kijken hoeveel views je voor welke prijs kan krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *