Belangrijke stappen voordat je jouw iPhone gaat inruilen

Een iPhone inruilen kan jou twee voordelen opleveren. Allereerst ben je dan van jouw oude iPhone af, maar daarnaast kun je een nieuwer model kopen tegen een gereduceerde prijs. Zo kun je ervoor zorgen dat je voordelig een nieuwe smartphone hebt met extra functies en features. Je gaat zo weer helemaal mee met de tijd. We vertellen je hier hoe het zit met het bijbetalen en wat je in ieder geval gedaan wilt hebben voordat je je Iphone naar de winkel brengt.

Dit wil je zeker doen voor je jouw iPhone gaat inruilen

Er zijn een aantal stappen die je moet zetten om jouw privacy te waarborgen als je jouw iPhone gaat inruilen. Uiteraard wil je ervoor zorgen dat foto’s en contactgegevens verwijderd zijn. Eventueel kun je die ter plekke omzetten naar jouw toestel en Apple heeft dit voor gebruikers erg eenvoudig gemaakt. Daarnaast is het indien mogelijk goed om zo veel mogelijk originele accessoires mee te leveren. Verwijder hoesjes en maak het toestel eventueel nog even voorzichtig schoon. Deze maatregelen zijn niet alleen belangrijk om jezelf te beschermen maar zijn ook een net gebaar naar de nieuwe koper. Het bespaart hen tenslotte ook een heleboel werk.

Moet je geld bijbetalen bij het iPhone inruilen en hoe wordt dit bedrag bepaald?

Als jij wilt gaan voor een nieuw model dan zul je vrijwel altijd moeten bijbetalen. Hoe hoog dit bedrag is wordt natuurlijk vooral bepaalt door de huidige inruilwaarde van jouw toestel. Die wordt bepaald door de staat van de smartphone, hoe lang het gebruikt is en het model. Daarnaast is het een voordeel als je beschikt over de originele verpakking en oplader. Hoe beter de staat van het toestel, hoe hoger het voordeel is dat je kunt verwachten bij het iPhone inruilen.

Via: https://www.oudeiphoneverkopen.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *