Zo worden EAN codes geaccepteerd en deze koop je bij ons

Een EAN code is hoe dan ook noodzakelijk om een verpakt product op de markt te brengen in Nederland. Toch betekent dit nog niet dat je direct kunt beginnen met verkopen. De EAN codes moeten vermeld worden zodat deze gekoppeld worden aan de prijs. Hier vertellen we je hoe je er voor zorgt dat jouw EAN codes geaccepteerd worden. Ook gaan we in op waarom je bij uitstek bij ons wilt bestellen voor een uitstekende levering die verloopt zoals je mag verwachten.

Hoe zorg ik er voor dat mijn EAN codes geaccepteerd worden door bedrijven?

In principe zijn onze EAN codes gewoon geldig. Verschillende bedrijven hebben verschillende procedures als het gaat om de registratie van EAN codes. Het is daarom zeer verstandig om vooraf met hen contact op te nemen zodat je zeker weet dat je aan de vereisten voldoet. Helaas is de ervaring dat deze procedure nogal wat tijd in beslag kan nemen. Bij fysieke winkels worden de EAN codes doorgegeven als het product op de markt komt. Desondanks kun je er van uit gaan dat een 13-cijferige Nederlandse EAN code geen bezwaren zal opleveren.

Waarom zou ik bij jullie EAN codes bestellen

Er zijn een aantal redenen waarom je voor ons zou kiezen voor het bestellen van EAN codes:

1. Wij bieden producten tegen een redelijke prijs. Je profiteert daarmee van de beste prijskwaliteitverhouding. Dit kunnen wij mogelijk maken doordat we de codes op grote schaal in kopen.

2. Daarnaast bieden wij een uitstekende klantenservice. Zo kunnen wij jou exact informeren over de mogelijkheden en indien gewenst een op maat gemaakte offerte opstellen.

3. Tenslotte hebben wij een uitstekende reputatie op de markt. Wij leveren bijtijds en zorgen ervoor dat je duidelijk inzicht creƫert in de beschikbare EAN codes en welke al afgegeven zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *